ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ КОМПАНІЇ SIGMA MOBILE

Ласкаво просимо! Компанія ТОВ «Сігма мобайл» ( «Sigma mobile», «ми» або «нас») Україна, місто Київ, проспект Степана Бандери, 8 розробила Політику конфіденційності Sigma mobile (далі по тексту іменується «Політика конфіденційності»), щоб ви могли дізнатися про те, як ми обробляємо ваші персональні дані, коли ви відвідуєте sigmamobile.net, sigmamobile.com.ua, sigmamobile.net і інші інформаційні ресурси, а також будь-які інші ресурси, на яких може бути розміщена справжня Політика конфіденційності (далі по тексту в сукупності іменуються «cайт»). Будь ласка, уважно вивчіть, яким чином ми забезпечуємо вашу конфіденційність, і зв’яжіться з нами, якщо у вас виникнуть будь-які питання.

Зміст і коротка версія

Нижче наведено таблицю з вмістом цієї Політики конфіденційності, після чого її текст наведено в повному обсязі. При виникненні розбіжностей між таблицею і повним текстом Політики конфіденційності повний текст Політики конфіденційності має переважну силу.

Предмет і згоду. Ми будемо обробляти ваші персональні дані тільки при наявності законних підстав для такої обробки, як описано в цій Політиці конфіденційності.

Збір даних. При використанні вами сайту ми здійснюємо збір таких даних.

(A) Створення облікового запису, реєстрація та придбання продукції та послуг: коли ви створюєте обліковий запис або купуєте продукцію або послуги, то ви добровільно надаєте нам персональні дані, такі як ваше ім’я, номер телефону, поштову адресу або адресу електронної пошти, спосіб оплати .

(Б) Дані для відповіді на ваші запити: коли ви просите нас зв’язатися з вами, ви можете надати нам свої дані, щоб ми могли ефективно відповідати на ваші запити.

(В) Інформація електронної гарантійної карти: коли вам необхідно активувати або продовжити гарантійний період, ви можете повідомити нам своє ім’я, контактні дані, стать, вік і дату народження.

(Г) Технічні дані про відвідування: ми використовуємо технології відстеження, такі як файли кукі, а також інші аналогічні технології для (a) аналізу поведінки відвідувачів сайту; (Б) формування уявлення про використання клієнтами нашої продукції / послуг; (В) оцінки використання за допомогою технічних даних.

Обробка і зберігання. Ми обробляємо персональні дані для надання продукції / послуг, ведення бізнесу та запобігання вчинення відносно вас шахрайських дій.

Ваш вибір. Ви можете контролювати, яким чином і коли ви хочете отримувати повідомлення від Sigma mobile.

Розкриття інформації. Ми можемо передавати ваші персональні дані таким особам: (1) компанії Sigma mobile і нашим афілійованим особам; (2) уповноваженим партнерам Sigma mobile (включаючи наших постачальників послуг і підрядників); (3) іншим особам за вашою згодою; (4) правозастосовні та правоохоронні органи; (5) іншим особам в разі переходу контролю; (6) представникам рекламних мереж; (7) компаніям зі сфери мобільних додатків; (8) компаніям, які займаються аналітикою даних.

Технології відстеження (файли кукі). Ми використовуємо технології відстеження (включаючи файли кукі) для того, щоб впізнавати вас, персоналізувати для вас вміст сайту і проводити дослідження.

Можливості доступу і перегляду. Ви можете отримати доступ / оновлювати / змінювати / уточнювати свої персональні дані у вигляді  електронних повідомлень на адресу privacy@sigmamobile.net  відповідно до розділу «Інформація для зв’язку» цієї Політики конфіденційності.

Треті особи. Ми не несемо відповідальності за забезпечення конфіденційності на зовнішніх сайтах, на які можна перейти з нашого сайту.

Безпека. Ми забезпечуємо безпеку ваших персональних даних із застосуванням відповідних заходів щодо їх захисту.

Обмеження щодо дітей. Сайт не призначений для використання дітьми у віці до 13 років.

Транскордонна передача даних. Ми зберігаємо і обробляємо ваші персональні дані по всьому світу.

Повідомлення про оновлення. Ви погоджуєтеся з тим, що ми можемо повідомляти вас про суттєві зміни цієї Політики конфіденційності за допомогою розміщення відповідних повідомлень на сайті.

Інформація для зв’язку. Ви можете адресувати компанії Sigma mobile свої питання про забезпечення конфіденційності на адресу privacy@sigmamobile.net  або вивчити зміст нашої Політики конфіденційності нижче.

Повний текст Політики конфіденційності

  1. Терміни та визначення

  • Оператор персональних даних означає юридичну особу, самостійно або спільно з іншими особами організують і (або) здійснюють обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, дії (операції), що здійснюються з персональними даними, склад персональних даних, що підлягають обробці. Оператором персональних даних є компанія Sigma mobile.
  • Персональні дані це будь-яка інформація, що стосується прямо або побічно певного або визначається фізичній особі (суб’єкту персональних даних). Ви (користувач або відвідувач сайту) є суб’єктом персональних даних.
  • Транскордонна передача персональних даних означає передачу персональних даних на територію іноземної держави органу влади іноземної держави, іноземній фізичній особі або іноземній юридичній особі.
  1. Законні підстави для обробки персональних даних

Sigma mobile буде обробляти ваші персональні дані лише за наявності таких законних підстав для такої обробки:

(A) Згода: Ви надали свою згоду на обробку ваших персональних даних.

(Б) Договірні відносини: Обробка персональних даних необхідна для укладення та виконання договору з вами.

(В) Законні зобов’язання: Обробка персональних даних необхідна для виконання нами своїх зобов’язань і здійснення своїх функцій відповідно до чинного законодавства.

(Г) Законні інтереси: Обробка персональних даних необхідна для реалізації наших законних прав та інтересів, крім випадків, коли над такими інтересами переважають інтереси фундаментальних прав і свобод суб’єкта даних, що вимагають охорони персональних даних, особливо, якщо суб’єктом даних є дитина.

(Д) Дослідження: Персональні дані обробляються в статистичних чи інших дослідницьких цілях, за умови, що Sigma mobile знеособлює такі персональні дані.

  1. Маркетингові матеріали

Ми будемо направляти Вам маркетингові, рекламні та інформаційні матеріали тільки при наявності вашої явно вираженої попередньої згоди на отримання таких матеріалів. Ми забезпечимо щоб кожен такий матеріал містив посилання, що дозволяє вам відмовитися від отримання даних матеріалів.

  1. Дані, які ми збираємо

(A) Дані реєстрації та облікового запису; придбання продукції та послуг: ви можете переглядати сайт, що не повідомляючи нам про те, хто ви, і не надаючи свої персональні дані (такі як ім’я, адреса електронної пошти, номер телефону, номер мобільного телефону і фізичну адресу). Якщо ви захочете зареєструвати обліковий запис, ми попросимо вас створити ім’я користувача і пароль; в цьому випадку ви приймаєте рішення про надання нам своїх персональних даних і перестаєте бути для нас анонімом. При реєстрації облікового запису, придбання продукції чи іншому використанні сайту ви можете надати нам такі персональні дані, як ваше ім’я, фізичну адресу, адресу електронної пошти, номер телефону, платіжну інформацію та інші дані. Персональні дані обробляються у зв’язку з вашим обліковим записом / профілем тільки в момент вашого входу в якості зареєстрованого користувача. Коли вам необхідно активувати або розширити гарантійний термін або скористатися іншими додатковими послугами, ви можете скористатися функцією електронної гарантійної карти, в результаті чого від вас може знадобитися повідомити своє ім’я, контактні дані, стать, вік і дату народження.

(Б) Інформація для відповіді на ваші запити: ви можете надати нам свої персональні дані, щоб ми мали можливість відповідати на ваші питання і запити. Відомості про те, як відмовитися від отримання від нас тих чи інших повідомлень, наведені в розділі «ваш вибір» нижче.

(В) Дані з інших джерел: дані, збір яких ми здійснюємо, можуть об’єднуватися з відомостями зі сторонніх джерел (наприклад, демографічна інформація, навігаційні дані, додаткові контактні дані), які ми отримали в відповідно до закону. Sigma mobile буде обробляти ваші персональні дані зазначеним чином тільки при наявності правових підстав для такої обробки.

 (Г) Дані з мобільного пристрою: Ми можемо збирати додаткові дані, якщо ви здійснюєте доступ до Сайту через мобільний пристрій (наприклад, унікальний ідентифікатор вашого пристрою, операційна система пристрою, оператор мобільного зв’язку, поштовий індекс, мовні настройки, місцезнаходження або GPS / геолокація ).

(Д) Технічні дані про відвідування: Коли ви відвідуєте наш сайт, ми здійснюємо збір даних про використання, які спрямовуються нам з вашого комп’ютера, мобільного або іншого пристрою, що дозволяє отримати нам відомості про кількість відвідувачів сайту та порядку використання вами сайту («інформація про використання»). Ми застосовуємо технології відстеження (включаючи, наприклад, унікальні ідентифікатори пристроїв, адреси URL посилань і місцезнаходження, що збираються з ваших пристроїв), коли ви користуєтеся певними додатками або функціями. Додаткова інформація про порядок використання нами технологій відстеження та файлів куки приведена в розділі 10 цієї Політики конфіденційності.

  1. Цілі обробки персональних даних

Sigma mobile буде обробляти наші персональні дані для досягнення наступних цілей:

(A) Функціонування нашого сайту: ми обробляємо зібрані персональні дані для (i) надання, підтримки, поліпшення, захисту і розвитку всіх наших послуг, продукції, інформаційного наповнення та рекламних повідомлень; (Ii) напрямки на вашу адресу повідомлень про оновлення програмного забезпечення, оновлених політиках чи іншої інформації, яка, на наш погляд, може представляти для вас інтерес; (Iii) аналізу і оцінки даних і даних про використання послуг і продукції для їх поліпшення; (Iv) взаємодії з вами щодо вашого пристрою, послуг, а також з інших питань і запитам; (V) адміністрування маркетингової діяльності, такої як розіграші призів, конкурси або інші аналогічні заходи; (Vi) здійснення пост продажної діяльності та діяльності з підтримки клієнтів; (Vii) удосконалення своїх програм щодо запобігання втрат і шахрайства; (Viii) запобігання майбутніх втрат і реалізації програм по боротьбі з шахрайством.

(B) Аналіз і узагальнення інформації про використання, що не є персональними даними: Ми використовуємо узагальнені і знеособлені дані про використання, технічні дані про використання та інші відомості, що не відносяться до вас, для аналізу роботи сайту і призначеного для користувача поведінки, а також для підготовки консолідованих звітів, наприклад, для надання більш якісної продукції і послуг для наших клієнтів.

(C) Отримання уявлення про те, як ви використовуєте нашу продукцію: ми можемо використовувати дані для отримання уявлення про те, як ви користуєтеся нашою продукцією / послугами. Наприклад, ми можемо здійснювати збір ваших пошукових запитів для поліпшення точності і доречності пошукових результатів, які видаються нашими сервісами.

  1. Ваш вибір

Ви можете контролювати, яким чином і коли отримувати повідомлення від Sigma mobile, якщо зайдете в настройки і відключите  відповідні функції або напишіть нам відповідно до розділу «Інформація для зв’язку».

  1. Способи обробки персональних даних

Ми будемо здійснювати нижченаведені операції щодо ваших персональних даних як з використанням засобів автоматизації, так і без використання таких засобів: збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

  1. Терміни зберігання

Ми обробляємо ваші персональні дані до тих пір, поки це необхідно для досягнення цілей їх обробки. Ми припинимо обробку ваших персональних даних, якщо ви анулюєте свій обліковий запис і відкличете свою згоду, крім випадків, коли ми маємо право (або зобов’язані) продовжувати обробку ваших персональних даних на інших законних підставах.

  1. Як Sigma mobile передає ваші персональні дані

Персональні дані, збір яких здійснюється за допомогою сайту, можуть передаватися наступним особам:

(A) Афілійовані особи Sigma mobile. Ми можемо передавати персональні дані про вас компаніям групи Sigma mobile, а також своїм і їх афілійованим особам і дочірнім компаніям.

(Б) Уповноважені партнери. Ми маємо право передавати ваші персональні дані уповноваженим партнерам Sigma mobile. Ми вимагаємо від уповноважених партнерів дотримання вимог цієї Політики конфіденційності і прийняття необхідних і економічно обгрунтованих заходів щодо захисту ваших даних. Sigma mobile ніколи не дозволить будь-якій уповноваженій третій особі  обробляти ваші персональні дані в цілях, відмінних від передбачених цією Політикою конфіденційності.

(В) правозастосовні та правоохоронні органи. На нас покладено обов’язок передавати ваші персональні дані у судовому порядку або державним органам і відомствам, а також в ряді інших випадків, передбачених чинним законодавством. У випадках, передбачених законодавством, Sigma mobile може без вашої попередньої згоди передавати дані державним органам для отримання необхідних відомостей.

(Г) Перехід контролю – нові власники. У разі будь-якого приєднання, реструктуризації або банкрутства Sigma mobile може також передавати персональні дані пов’язаним третім особам.

При передачі ваших персональних даних афілійованим особам Sigma mobile, уповноваженим партнерам і новим власникам ми вимагаємо забезпечення ними безпеки персональних даних, які ми їм передаємо, а також прийняття ними на себе договірних обов’язків щодо забезпечення конфіденційності персональних даних.

  1. Технології відстеження (файли кукі)

При відвідуванні вами сайту ми і наші ділові партнери можуть застосовувати технології відстеження для оптимізації використання вами інформаційних ресурсів або персоналізації наших пропозицій. До числа таких технологій відстеження відносяться наступні:

  • Файли куки: Кукі є одним з типів особливих ідентифікаторів для визначення нашою системою вашого пристрою. Наші сайти, електронна пошта і рекламні оголошення можуть використовувати файли кукі та інші аналогічні технології (такі як піксельні теги і веб-маяки). Файли куки не використовуються для вашої ідентифікації, крім випадків, прямо передбачених цим документом. Вони використовуються виключно для оптимізації використання вами ресурсів і поліпшення наших послуг. Іноді ми будемо зберігати файли кукі на вашому телефоні, щоб запам’ятовувати ваші уподобання і надавати персоналізовані сервіси. Кукі може також фіксувати ваші дані, використовувані для входу, щоб вам не довелося вводити ці дані при кожному вході. Поточні конфігурації браузера містять настройки для прийняття і обмеження рівня використання файлів куки. Більшість браузерів спочатку налаштовані на установку куки типу http. За допомогою розділу «Допомога» в рядку меню більшості браузерів ви можете дізнатися про те, як зупинити установку нових файлів куки, як отримувати повідомлення про нові файлах куки і як відключити існуючі куки. Додаткову інформацію про куки типу http і про спосіб їх відключення ви можете отримати на сайті за адресою: https://uk.wikipedia.org/wiki/Куки . Ви можете відключити файли кукі в будь-який час. Ви можете як і раніше користуватися сайтом навіть в разі відмови використовувати файли кукі, але при цьому слід мати на увазі, що певні сервіси можуть бути налаштовані для роботи з файлами кукі, тому їх відключення може вплинути на використання Вами таких сервісів або їх частини.
  • Веб-маяки / піксельні теги: Ми можемо використовувати технології, аналогічні файлів куки, наприклад, веб-маяки (або піксельні теги) для направлення інформації з вашого пристрою на сервер.
  • Веб-маяки зазвичай бувають вбудовані в електронну пошту і онлайн-відео. За допомогою маяків ми можемо зчитувати певну інформацію з вашого пристрою, наприклад, щодо того, чи було відкрито електронне повідомлення, IP-адреси пристрою і т.п.
  • При наданні згоди на Сайті ви також надаєте згоду на зберігання на вашому пристрої файлів куки і веб-маяків. Ми не будемо використовувати файли кукі або здійснювати збір будь-яких персональних даних для будь-яких цілей, крім передбачених цією Політикою конфіденційності.

Ось ще кілька додаткових аспектів, які вам слід знати про використання нами технологій відстеження (файлів куки):

Відстеження з боку третіх осіб: ви можете зіткнутися з технологіями відстеження / файлами кукі з боку сторонніх постачальників послуг, які ми дозволили використовувати на нашому сайті і які допомагають нам вирішувати різні питання нашої онлайн-діяльності і сервісів, наприклад, Google Analytics. Додаткові відомості про Google Analytics представлені тут.

  1. Ваші права

Будучи суб’єктом персональних даних, ви володієте і іншими правами щодо своїх персональних даних відповідно до українського законодавства (зокрема, «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI). Наприклад, ви можете отримувати доступ до персональних даних, вимагати їх уточнення, блокування або знищення шляхом направлення електронного повідомлення на адресу privacy@sigmamobile.net відповідно до розділу «Інформація для зв’язку» цієї Політики конфіденційності. Разом з тим, ми ні в якому разі не несемо відповідальності за достовірність інформації / точність наданих вами даних.

  1. Відкликання згоди

Ви маєте право в будь-який час відкликати згоду на подальшу обробку ваших персональних даних.

Для цього вам необхідно направити лист про відкликання згоди на адресу privacy@sigmamobile.net . Ваші персональні дані будуть негайно знищені після отримання від вас повідомлення про відкликання. Зверніть увагу, що в такому випадку ми можемо продовжити обробку ваших персональних даних, якщо ми маємо право (або зобов’язані) здійснювати їх обробку на інших законних підставах.

  1. Сторонні посилання

На нашому сайті можуть бути розміщені посилання на інші сторонні сайти. Ми не несемо відповідальності за забезпечення конфіденційності або за зміст таких сторонніх сайтів.

  1. Безпека

Sigma mobile вживає заходів безпеки для захисту ваших даних, включаючи, серед іншого, технічні та фізичні заходи. При цьому слід мати на увазі, що хоча ми реалізували ці заходи, не існує заходів безпеки, здатних гарантувати абсолютну захищеність і безпеку ваших даних. Забезпечення достовірності ваших персональних даних відноситься до сфери саме вашої відповідальності. Якщо ви вважаєте, що ваші ідентифікаційні дані скомпрометовані, будь ласка зв’яжіться з нами негайно.

Нижче наведено кілька прикладів прийнятих нами заходів безпеки:

(1) Організація режиму безпеки приміщень, в яких розташована інформаційна система, яка використовується для обробки персональних даних. Такий режим повинен перешкоджати будь-якому неконтрольованого доступу або перебування в таких приміщеннях осіб, які не мають права доступу в такі приміщення.

(2) Забезпечення збереження матеріальних носіїв персональних даних.

(3) Затвердження документа, що визначає перелік осіб, яким надається доступ до інформаційної системи, що використовується для обробки персональних даних.

(4) Застосування засобів захисту інформації.

(5) Призначення особи, відповідальної організацію обробки персональних даних.

(6) Визначення загроз безпеці персональних даних, які обробляються в інформаційних системах персональних даних.

(7) Оцінка ефективності заходів, прийнятих для забезпечення безпеки персональних даних.

(8) Виявлення випадків несанкціонованого доступу до персональних даних та вжиття заходів.

(9) Відновлення персональних даних, які були змінені або знищені в результаті несанкціонованого доступу.

(10) Здійснення моніторингу заходів, прийнятих для забезпечення безпеки персональних даних і необхідного рівня захисту інформаційних систем персональних даних.

(11) Встановлення правил доступу до персональних даних, оброблюваних в інформаційній системі персональних даних, і забезпечення реєстрації та запису всіх дій, які виконуються з персональними даними в інформаційній системі персональних даних.

  1. Обмежене використання неповнолітніми

Сайт не призначений для використання неповнолітніми в значенні, встановленому чинним законодавством. Ми не здійснюємо навмисного збору даних від неповнолітніх на нашому сайті. Ми можемо обробляти або передавати дані про неповнолітніх, тільки якщо: (a) це передбачено законодавством; (Б) їх законні представники надали на це свою згоду; (В) існують інші законні підстави відповідно до чинного законодавства про захист даних. Якщо ви вважаєте, що неповнолітній надав нам персональні дані без згоди своїх батьків / законних представників, повідомте нам використовуючи Інформацію для зв’язку.

  1. Транскордонна передача даних

Оскільки ми працюємо в міжнародному масштабі, ваші персональні дані можуть оброблятися в різних країнах або регіонах по всьому світу, в яких законодавство про захист даних не встановлює такий же рівень захисту, як в інших країнах світу.

  1. Повідомлення про оновлення

Час від часу ми можемо оновлювати зміст цієї Політики конфіденційності. У разі внесення будь-яких змін в нашу Політику конфіденційності ви отримаєте відповідне повідомлення по електронній пошті з проханням підтвердити свою згоду з новою версією Політики конфіденційності або наданої вам можливістю відмовитися.

  1. Інформація для зв’язку

Якщо ви не отримали відповіді на своє питання в онлайн-режимі, ви можете направити нам електронне повідомлення на адресу privacy@sigmamobile.net.

Cайт використовує файли cookies для підвищення зручності користувачів. Продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з використанням файлів cookies та приймаєте нашу Політику конфіденційності

Приймаю
×